Sakki Oy • Puh. 020 779 0750 • yritysposti@sakki.fi
       

Työmaakylttejä ja betonin piikkausta

Kauhamestarit päräyttivät Tervasaaren sillan purkutyöt käyntiin helmikuun alussa töiden valmistelulla. Aitasimme työmaan, siirsimme tarvittavaa kalustoa kohteeseen ja sijoitimme työmaa-alueelle varoituskylttejä.

Sillan purkutyö kestää helmikuusta kesäkuulle. Urakan työnjohtajana häärää vahvalla ammattitaidolla purkutöistä vastaava työnjohtajamme Roger Weppling.

Juha Seppinen polttoleikkaa kevyen liikenteen väylän teräspalkkeja irti asianmukaisesti turvavaljain varustettuna. Teräspalkkeja nostaa konekuski Antti Ahtiainen. Video: Laura Pusenius

Näin homma on edennyt

Ennen kuin purkutyö näkyy kauemmas ulospäin, hommaan kuuluu monta vaihetta. Tähän mennessä betonisillan kannen asfaltti ja pintalaatta on purettu kaivinkoneen iskuvarasalla piikkaamalla. Piikkauksesta kertynyt purkujäte on ajettu pois kuorma-autoilla.

Terässillan purkaminen on aloitettu kevyen liikenteen väylän purkamisella. Väylän teräspalkit polttoleikataan yksitellen irti ja kaivinkone nostaa ne pois. Työ edellyttää kaikilta työntekijöiltä turvallista työskentelyä korkealla paikalla. Korkeanpaikankammoisilla ei olisi mitään mahdollisuutta työskennellä sillan reunalla polttoleikkaajan tehtävässä.

Kaiken kaikkiaan on arvioitu, että purkutyöstä pois kuljetettavaa materiaalia kertyy suurinpiirtein 300 kuormaa. Kuljetamme kaiken purkujätteen pois Sakki Oy:n omilla kuorma-autoilla.

”Keep out”, sano Peltolan Saku ku koneella ajo

Työmaa kiinnostaa tietenkin kovasti paikallisia, mutta kiinnostuneiden on hyvä muistaa jo oman turvallisuutensakin takia, että luvaton oleskelu työmaalla on ehdottomasti kielletty! Työmaa on kauttaaltaan aidattu ja muitakin toimenpiteitä on otettu käyttöön. Konekuskimme Saku Peltola on tässä napakkana: ”Työpäivän päätteeksi konekuskit ajavat työkoneet sillan molempiin päihin esteeksi, jotta kulku ajoneuvolla sillalle ei onnistu.”

Työmaalle saa mennä ainoastaan luvallamme ja asianmukaisesti varustettuna. Työntekijöillä ja vierailijoilla tulee olla suojakypärä, suojalasit, turvaliivi, suojajalkineet ja kuulonsuojaimet.

Työmaalle saavuttaessa muistutetaan työntekijöitä ja vierailijoita oikeanlaisesta varustuksesta. Ilman suojavarusteita työmaalle ei ole mitään asiaa.

Kuva: Laura Pusenius

Seuraa vaihtuvia liikennejärjestelyjä

Liikenneyhteyttä Tervasaareen joudutaan työn edetessä siirtelemään, joten toivomme haminalaisilta ja muualta tulevilta kärsivällisyyttä. Seuraa siis tarkoin liikennemerkkejä. Tarvittaessa myös omat miehemme ja naisemme ovat napakkana ohjaamassa liikennettä paikan päällä!


AAA Logo 2023 FI 2
Logo Kumppani
Logo Rala
Rala Laatu RGB 1
KL KestoMenestyjat Sinetti FI RGB 200px 002
2014 2021

Urakka kuin urakka hyvällä Sakilla

Sakki Oy:n päätoimialat ovat maanrakennus, purkutyöt, saneerauspurku ja timanttityöt.

Kotipaikkamme on Hamina Kymenlaaksossa. Maanrakennustöitä teemme pääasiassa Kymenlaakson ja Etelä-Suomen alueella. Purkutyöt hoituvat ympäri Suomen ja timanttityöt Hamina, Kotka, Loviisa alueella ja tarvittaessa myös Kymenlaakson lähikunnilla. Palvelemme yrityksiä, kuntia ja yksityisiä henkilöitä.

Ota yhteyttä meihin nyt

Sakki Oy

Päätetie 36
49480 Summa (Hamina)
Puh. 020 779 0750
Fax. 020 779 0769
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
0774126-6

Lue tietosuojaseloste