Sakki Oy • Puh. 020 779 0750 • yritysposti@sakki.fi
       

Kauhamestarien matkassa vuodesta 1962

Jos suhtaudut intohimoisesti isoihin koneisiin, hurmioidut korkeiden savupiippujen tai siltojen purkutöistä ja unelmoit jumalattomasta, koskemattomasta soramontusta, olet oikeassa paikassa! Jos taas etsit helppoja ruokavinkkejä viikonlopuksi, niin jatka selaamista.
Kauhamestarien matkassa -blogi keskittyy nimittäin vähän suurempien hiekkakakkujen kanssa urakointiin!

 Päheitä purkutöitä ja mahtavaa maanrakennusta

 Tämän blogin taustalla ja samalla kaivinkoneen, timanttiporan tai muun tarvittavan työvälineen ohjaimissa häärää maanrakennusalan yritys Sakki Oy.

 Sakkimme avaa tässä blogissa, kuinka teemme päheitä purkutöitä, mahtavaa maanrakennusta ja ihan timanttisia timanttitöitä pääasiassa Kymenlaaksossa ja Etelä-Suomen alueella.

 Liikumme toimistosta työmaille, paljastamme alan kuumimmat uutiset ja kerromme töistämme – ja välillä luultavasti vähän töiden vierestäkin.

Seuraa Tervasaaren sillan purkua

 Tulevana keväänä esittelemme erityisesti haminalaisia kiinnostavaa työmaatamme, Tervasaaren vanhan sillan purkutyötä. Ensimmäinen urakkaa koskeva kirjoitus ilmestyy ihan lähiaikoina. Pysy siis kanavalla!

Kauhamestarien klaani


AAA Logo 2024 FI
Logo Kumppani
Logo Rala
Rala Laatu RGB 1
KL KestoMenestyjat Sinetti FI RGB 200px 002
2014 2021

Urakka kuin urakka hyvällä Sakilla

Sakki Oy:n päätoimialat ovat maanrakennus, purkutyöt, saneerauspurku ja timanttityöt.

Kotipaikkamme on Hamina Kymenlaaksossa. Maanrakennustöitä teemme pääasiassa Kymenlaakson ja Etelä-Suomen alueella. Purkutyöt hoituvat ympäri Suomen ja timanttityöt Hamina, Kotka, Loviisa alueella ja tarvittaessa myös Kymenlaakson lähikunnilla. Palvelemme yrityksiä, kuntia ja yksityisiä henkilöitä.

Ota yhteyttä meihin nyt

Sakki Oy

Päätetie 36
49480 Summa (Hamina)
Puh. 020 779 0750
Fax. 020 779 0769
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
0774126-6

Lue tietosuojaseloste