Sakki Oy • Puh. 020 779 0750 • yritysposti@sakki.fi
       

Sakille RALA-laatusertifikaatti

Sakki Oy toimintajärjestelmä sai elokuussa 2022 RALA-laatusertifikaatin. Laatusertifikaatin haku oli muutaman kuukauden prosessi, joka oli hyvin opettavainen ja motivoiva. Prosessin kautta saimme muun muassa uusia hyviä työkaluja toiminnan kehittämiseen. Olemme Haminassa ensimmäinen yritys, jolla on RALA-laatusertifikaatti.

RALA-sertifiointi on ISO-järjestelmän pohjalta suomalaisen rakennusalan erityistarpeisiin räätälöity puolueeton sertifiointimenettely, joka perustuu yrityksen johtamisjärjestelmän jatkuvaan arviointiin. 
Laatusertifikaattia pidetään yllä vuosittaisella sertifiointikatselmuksella, jonka toteuttaa Rakentamisen Laatu RALA Ry.

RALA-pätevyys on meillä ollut hallussa jo useamman vuoden. RALA-pätevyys kertoo, että yrityksellä täyttyvät tilaajavastuulain mukaiset vaatimukset. Tekninen osaaminen ja resurssit on todennettu referenssikohteiden osalta. Vastuuvakuutuksista on huolehdittu ja tilinpäätöstiedot täyttävät lainsäädännön vaatimukset.

Löydät kaikki RALA-sertifioidut yritykset tästä linkistä.

 

 


AAA Logo 2024 FI
Logo Kumppani
Logo Rala
Rala Laatu RGB 1
KL KestoMenestyjat Sinetti FI RGB 200px 002
2014 2021

Urakka kuin urakka hyvällä Sakilla

Sakki Oy:n päätoimialat ovat maanrakennus, purkutyöt, saneerauspurku ja timanttityöt.

Kotipaikkamme on Hamina Kymenlaaksossa. Maanrakennustöitä teemme pääasiassa Kymenlaakson ja Etelä-Suomen alueella. Purkutyöt hoituvat ympäri Suomen ja timanttityöt Hamina, Kotka, Loviisa alueella ja tarvittaessa myös Kymenlaakson lähikunnilla. Palvelemme yrityksiä, kuntia ja yksityisiä henkilöitä.

Ota yhteyttä meihin nyt

Sakki Oy

Päätetie 36
49480 Summa (Hamina)
Puh. 020 779 0750
Fax. 020 779 0769
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
0774126-6

Lue tietosuojaseloste